Fontyn legt sinds 2009 fonteinen aan voor gemeentes, overheden, zorg- en andere instellingen. Deze jarenlange ervaring heeft geresulteerd in het bouwen van diverse indrukwekkende fonteinen en waterpartijen door heel Nederland, waarbij het focusgebied voornamelijk ligt op de provincies Limburg, Noord-Brabant en een stukje Gelderland. Projecten die buiten deze provincies liggen worden in goed onderling overleg op haalbaarheid bekeken.

De kracht ligt in het aannemen van het totale project. Hierbij speelt ervaring met het communiceren en aansturen van andere specialisten die nodig zijn zoals architecten, aannemers, grondwerkers etc een belangrijke rol.

Fontyn draagt zelf zorg voor het water & techniek gedeelte, wat betekent dat essentiĆ«le onderdelen zoals pompen, filterinstallaties en andere bijkomende elementen door Fontyn geselecteerd en geĆÆnstalleerd worden.

Het werken met zowel lokale specialisten als met een eigen netwerk aan specialisten behoort tot de mogelijkheden. Zowel de projecten in de gemeente Venray, Bergen (L) en Horst aan de Maas zijn met lokale specialisten gerealiseerd, waarbij het gemeentegeld bij de ondernemers uit de regio blijft. Is er geen specialist die een dergelijk project aan kan, dan wordt in overleg gekeken naar de beste oplossing.

Fontyn, indrukwekkend waterwerk.